
Buzağıların yaşam boyu üretkenliğini artırmak
Ekibimiz, bilimi en yüksek standartlarda uygulayarak üretim sisteminde etki yaratmak için benzersiz bir şekilde çalışmaktadır. Enerji ve mikro besinlere odaklanarak genç hayvan gelişimi ve beslenmesi, besin dengesi, bağırsak sağlığı ve besin verimliliği konularında çözüm geliştiriyorlar.
Müşterilerin sağlıklı süt ürünlerine ve dana buzağılarına yönelik ihtiyaçları, ekibin aşağıdakileri inceleme çalışmasına ilham veriyor:
- Expand the animals’ lifetime productivity with improved rearing techniques and feed efficiencies
- Increase cattle’s productivity and resilience. This is aimed at helping farmers by reducing direct costs and indirect replacement costs but is most essential for the role played in improving animal welfare and justifying their use for food production
- Develop greater efficiencies to lower the costs of ruminant farming and improve the sustainability of ruminant food production


Bilimsel kaliteyi endüstri içgörüleriyle ilişkilendirme
Hızla gelişen bir üretim sisteminde, hayvan gelişimini, sağlığını ve verimliliğini sınırlayan faktörleri anlamak, yeni, tescilli teknolojiler yaratmak için fırsatlar sunar. Bilimsel kaliteyi endüstri içgörüleriyle ilişkilendirmek, geviş getiren hayvanların üretiminde kullanılan mevcut küresel teknolojik geçişi hızlandırmamızı sağlayacaktır.
Son teknoloji çiftlikler
Trouw Nutrition Ruminants Araştırma Merkezi, iki özel tesisten oluşur: “Kempenshof” süt ürünleri araştırma merkezi ve buzağı ve sığır eti araştırma merkezi. Her ikisi de beslenme ve beslenme fizyolojisi deneyleri için tasarlanmış iyi donanımlı, teknolojik olarak gelişmiş çiftliklerdir.
Günümüzün küresel geviş getiren hayvan üretim sistemi, heyecan verici ve hızlı teknolojik geçiş çağında gelişmeye devam ediyor. Trouw Nutrition'ın Ruminant Araştırma ekibi, kapsamlı araştırmalarımıza ve hayvan gelişimi, sağlık ve üretim verimliliği konusundaki derin anlayışımıza dayanan yeni teknolojiler yaratarak değişime öncülük etmeye kendini adamıştır.
