Maxcare Shell Booster

Ticari yumurtacılarda yaşlanma ve/veya hastalıklarla beraber ortaya çıkan kabuk sorununu minimalize etmek için trouw nutrition tarafından formüle edilmiş kabuk ürünüdür.

Yumurtacı tavuklarda ilerleyen yaş , bağırsak sağlığı sorunları , geçmişte yaşanmış solunum sistemi hastalıklarının etkisi olan kabuk kalitesindeki bozulmanın önüne geçmek için Trouw Nutrition tarafından formüle edilmiş kabuk kalitesi arttırıcı benzersiz ürünüdür. Dünya’nın 21 ülkesindeki üretim , 89 ülkesindeki hizmet ve saha tecrübelerinden edindiği bilgilerin ışığında hazırlanan bu ürünün içeriğindeki vitamin , hidroksi formdaki mineraller ve organik asit sayesinde kabuk kalitesindeki bozulmayı ortadan kaldıracak çok yönlü bakış açısı ile hazırlanan SHELL BOOSTER , ton yeme 1 kg’lık kullanımıyla yemde homojen dağılım için ideal bir üründür. Trouw Nutrition tecrübesiyle üretimde elde ettiğiniz yumurtalarınızı daha değerli kılabilir daha uzun ömürlü bir ürün haline getirebilirsiniz.

 

Marka

Ton yeme 1 kg uygulanır

Brand logo
product-image

Yararları

  • Ticari yumurtacıların kabuk oluşumunda eksikliğini yaşadıkları yem katkılarını içeren formülü sayesinde kabuk kalitesinde iyileşmeyi sağlar