Maxcare Kanatlı AL ve HL serisi

Maxcare kanatlı serisi ürün portföyümüz; yumurtacı tavukların ırka ve besleme dönemine özel ihtiyaçları doğrultusunda geliştirilmiş özel premiks/konsantre formüllerini kapsar. Portföyümüzde bulunan tona 5 kg ve 25 kg katılımlı ürünlerimiz işletmelerde ön karışım yapma ihtiyacını bertaraf eder, homojen karışımı sayesinde kullanım kolaylığı ve güvenilirliği sunar.

Premiks ve çiftlik minerali üretiminde global öncü olan ve 21’den fazla ülkede üretim gerçekleştiren firmamız Trouw Nutrition’ın deneyimiyle yüksek kalite ve güvenilirlikle gerçekleştirdiğimiz üretimimizi vermiş olduğumuz analiz, sağlık ve besleme hizmetleri ile birleştirerek benzersiz bir servise dönüştürüyoruz.

Tona 5 kg katılımlı ürünlerimizin içeriğinde her döneme özel ihtiyaç duyulan tüm vitamin, biyoyararlanımı yüksek iz mineral karışımı ve enzim kombinasyonu yanı sıra civciv/yarka dönemine özel; güçlü iskelet gelişimi ve bağırsak sağlığının optimize edilerek bağışıklık sisteminin desteklenmesiyle iyi bir başlangıç ve optimum gelişim için özel yem katkı maddelerini de kusursuz ve dengeli şekilde ihtiva eder.

Yumurta dönemine özel; kabuk oluşumu ve bağırsak sağlığını destekleyerek optimumverimlilik ve ürün kalitesini hedefleyen özel yem katkı maddelerini de kusursuz ve dengeli şekilde ihtiva eder.

Tona 25 kg katılımlı ürünlerimizin içeriğinde ise; her döneme özel ihtiyaç duyulan tüm vitamin, makromineral, biyoyararlanımı yüksek izmineral karışımı, aminoasit ve enzim kombinasyonu yanı sıra civciv/yarka dönemine özel; güçlü iskelet gelişimi ve bağırsak sağlığının optimize edilerek bağışıklık sisteminin desteklenmesiyle iyi bir başlangıç ve optimum gelişim için özel yem katkı maddelerini de kusursuz ve dengeli şekilde ihtiva eder.

Yumurta dönemine özel; kabuk oluşumu ve bağırsak sağlığını destekleyerek optimum verimlilik ve ürün kalitesini hedefleyen özel yem katkı maddelerini de kusursuz ve dengeli şekilde ihtiva eder.

 

Marka

Tona yeme 5-25 kg uygulanır

product-image