Fylax sinerjik etkiye sahip organik asit ve sürfaktanlardan oluşan bir
karışımdır. Misellere tutunan aktive edilmiş propiyonat teknolojisi ile üretilmiştir. Aktive edilmiş propiyonat teknolojisi küf yüzeyindeki gözenek miktarını arttırarak küfleri etkin bir şekilde ortadan kaldırır Fylax içerisinde bulunan sürfaktan, suyun yüzey gerilimini azaltarak çözeltinin yemi oluşturan ham maddelere optimal düzeyde dağılımını sağlar.

Fylax Forte-HC, ActiProp® adı verilen  yeni bir teknoloji içerir. ActiProp, kalıpların hücre duvarlarının gözenekliliğini arttırırken, bileşenleri hücre zarı üzerinde dengeyi bozan bir etki gösterir. Bu etki, organik asitlerin daha iyi erişilebilirliğini desteklediğinden, hücrenin iç pH'ı düşer, büyümesini engeller ve sonunda küf hücresini öldürür. Bu durum,  dört temel bileşenin sinerjisi ile oluşur:

1. Propionik asit - Küflere saldıran oldukça etkili geniş spektrumlu bir organik asittir.
2. Tamponlama maddesi - Bu, propiyonik asidin buharlaşmasını ve aşındırıcı yapısını azaltarak, uzun süreli etki ve daha güvenli kullanım sağlar
3. Emülgatör - Bu, daha iyi yayılmayı destekler ve küf hücrelerinin içindeki organik asitlerin alımını kolaylaştırabilir.
4. Fitokimyasallar - Avuç içi bölünmesinden elde edilen bu bileşiklerin propiyonik asit ile yüksek sinerjisi olduğu kanıtlanmıştır.

Marka

Fylax ürün yelpazesi hem sıvı hem de kuru formlarda mevcuttur ve yem üretim prosesinin çeşitli yerlerine uygulanabilir. Müşterilerimizin özel ihtiyacına bağlı olarak, hammaddelerin teslimatından itibaren, mikserde, şartlandırıcıda veya soğutma aşamasından uygulamaya kadar bir dizi işleme tabi tutulur.

FYLAX FORTE HC-LOGO-RGB-AI-TN-without tagline.png

Brand logo
product-image

Yararları

  • Yemlerde nem kaybını önler ve raf ömrünü uzatır
  • Besin değerini korur
  • Nem içeriğinin korunmasına ve üretim kapasitesinin artırılmasına yardımcı olur
  • Ürün özelliklerinin şartnameye uygun olmasına yardımcı olur
  • Yem fabrikasının verimliliğini arttırır

Özellikler

  • Tamponlu ve tamponsuz organik asitler ve bunların tuzlarının karışımından oluşur.
  • Organik asitlerin tek veya basit karışımlarından daha yüksek etkinliği kanıtlanmıştır.

İlgili kaynaklar