E vitamini değişimi için uygun maliyetli çözüm

Antioksidanlar, çiftlik hayvanlarının genel sağlığı için çok önemlidir. Selko® AOmix ürünleri, doğal, özel olarak formüle edilmiş bir dizi antioksidan karışımdır. Ruminantların ve monogastriklerin doğurganlığı, yavruların canlılığını ve bağışıklık sistemi desteğini optimize etmek için ihtiyaç duyduğu korumayı sağlarlar.
Brand logo
product-image

Yararları

  • Hayvanlarınızı oksidatif strese karşı korur
  • Performansı destekler
  • Bağışıklık sistemini destekler

Özellikler

  • Türe özel karışımlar
  • Yüksek biyoyararlanım
  • Sindirim sistemi yoluyla optimum dağılım

Hayvanların oksidatif durumu, rasyon kalitesi, ısı stresi, sağlık durumu ve büyüme hızı gibi birçok faktörden etkilenir. Bu ve diğer faktörler serbest radikal oluşumuna katkıda bulunur. Aşırı serbest radikal seviyeleri oksidatif dengesizliğe ve strese neden olabilir. AOmix, oksidatif stresin etkisini azaltmaya yardımcı olabilir.

Optimum emilim için iyi biyoyararlanım
Ruminantlar ve monogastrikler, yemi oldukça farklı şekilde sindiren farklı mide tiplerine sahiptir. Ek iyi sindirilmezse, daha az antioksidan sağlanır. Selko AOmix, biri geviş getiren hayvanlar ve diğeri monogastrikler için olmak üzere özenle geliştirilmiş iki karışım halinde mevcuttur.
 
Tam koruma için optimum dağıtım
Bir antioksidanın etkinliğindeki diğer bir faktör, büyük ölçüde değişebilen su ve yağ çözünürlüğüdür. Çözünürlük, antioksidanların vücutta nerede dağıldığını belirleyen şeydir. Örneğin E vitamini, antioksidan etkisini esas olarak hücre zarına verir ve iç veya dış hücre ortamı üzerinde daha az etkiye sahiptir. İki özel formüle edilmiş Selko AOmix karışımındaki doğal antioksidanlar, yalnızca ideal sindirilebilirlik için seçilmekle kalmamış, aynı zamanda hücrenin her bölümünde optimum antioksidan aktivite sağlamak için tüm sudan yağa çözünür aralığını da kapsamaktadır.
Sonuç? İlk günden itibaren daha canlı, verimli ve sağlıklı ve sizin için daha üretken olan hayvancılık

İlgili Kaynaklar